Tilmeld nyhedsbrev

Indenrigs- og Boligministeriet udsender regelmæssigt nyhedsbreve om ændringer i budget- og regnskabssystemet for kommuner samt budget- og regnskabssystemet for regioner. Nyhedsbrevene sendes til de personer, der har tilmeldt sig.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger 

Ministeriet benytter Ubivox til håndtering af nyhedsbreve.

Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, gemmes din mailadresse derfor hos Ubivox.

Du kan når som helst afmelde dig ministeriets nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Ministeriets nyhedsbreve, kan du skrive til Ubivox. Kontaktinformation til Ubivox findes på https://www.ubivox.dk/. Du kan også skrive direkte til ministeriet.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammet, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel information om anvendte links i mailen; oplysninger der ligeledes gemmes.

Ministeriet har indgået en databehandleraftale med Ubivox. Du kan læse mere om Ubivox, Ubivoxs privacy erklæring samt Ubivoxs behandling af dine oplysninger på https://www.ubivox.dk/emailplatform/databehandler/

Se også  Databeskyttelse under Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

 

 

Nedenfor kan du sætte hak ved et eller flere af vores nyhedsbreve for at tilmelde eller afmelde dig vores mailingliste.

Når du har tilmeldt modtager du en mail, som du skal bekræfte. Herefter modtager du løbende nyheder fra os.

Nyhedsbreve

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtidig samtykke til, at Indenrigs- og Boligministeriet indsamler og behandler oplysninger om bl.a. din mailadresse.